Legepladsen i Brønshøjparken

Legepladsen ligger i et smukt parkanlæg omkring en lille sø, som man kan se fra legepladsen.

Legepladsen har tilbud for børn og unge i flere aldre. Det høje klatreredskab midt på pladsen er formet som et gigantisk edderkoppespind med en 7-8 meter høj midterstolpe og små udsigtsplatforme på vej mod toppen.

Ved siden af er der et stort klatrelandskab med rappelling-rampe, hængebro, rutsjebane og brandmandsreb. Et område er indrettet som jorden-er-giftig-bane med balancebomme og små stolper.

Legepladsen har et stort asfaltareal, hvor der er malet forskellige hinkelege, spil og figurer. Én af figurerne forestiller grundplanen til et hus, som børnene kan lege, at de bor i. Der er også optegnet ruder og streger kapløb og pointlege. Der er en "halv" basketbane med kurv til fx at spille streetbasket, Tyr og Knockout. Der er også en lille boldvæg. 

Til de større børn og voksne har legepladsen fitnessredskaber til bl.a. arm- og mavebøjninger og et meget højt rebstativ til at klatre op i.

Til de små børn er der sjove vippedyr, børne- og babygynger, stor hængekøje og sandkasse med palisadekant.

Legepladsen er omgivet af høje træer og lave buskadser, hvor børnene har skabt deres egne små, grønne tunneller til gemmeleg og opdagelse.

Der er mange små grupper af borde og bænke, nogle af dem overdækket med farvestrålende bjælkehalvtag.

Legepladsen er ikke indhegnet.

Kontakt

Legepladsen i Brønshøjparken

Frederikssundsvej 126

2700 Brønshøj